Bolivinių balandų batonėliai su riešutais, sėklomis ir džiovintomis spanguolėmis
-
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros.
-
Į kepimo skardą suberkite bolivinių balandų sėklas, stambiai smulkintus migdolų riešutus, moliūgų sėklas bei kokoso drožles. Paskrudinkite orkaitėje apie 7 min. Suberkite į dubenį ir atvėsinkite.
-
Į atvėsintus riešutus bei sėklas suberkite džiovintas spanguoles ir supilkite medų. Sumaišykite iki vientisos masės.
-
Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi. Iš pagamintos masės suformuokite 2 – 3 cm storio riešutų ir sėklų masės lakštą. Kepkite orkaitėje apie 20 – 25 min., kol masė sutvirtės.
- Atvėsinus supjaustykite norimo dydžio gabalėliais.