Maisto kultūra

Receptai

Brusketos su krevetėmis

(3)
20 min.
  1. Paskrudinkite duoną ir palikite šiltai.

  2. Įkaitinkite aliejų keptuvėje, pakepinkite česnaką ir aitriąją papriką, kol pradės spirgėti.

  3. Padidinkite ugnį, sudėkite krevetes ir kepkite, kol taps rožinės. 

  4. Nukelkite nuo ugnies, supilkite citrinos sultis, suberkite kalendrą.

  5. Apibarstykite prieskoniais.

  6. Patiekite ant čiabatos riekelių.

Porcijų skaičius:
  • Tamsi čiabata
    4 riekelės
  • Alyvuogių aliejus
    1 šaukštel.
  • Česnakas
    2 skiltel.
  • Raudona aitrioji paprika
    1 vnt.
  • Šviežios krevetės
    200 g
  • Kalendra
    1 puokštelė

Paruošimas

  1. Paskrudinkite duoną ir palikite šiltai.

  2. Įkaitinkite aliejų keptuvėje, pakepinkite česnaką ir aitriąją papriką, kol pradės spirgėti.

  3. Padidinkite ugnį, sudėkite krevetes ir kepkite, kol taps rožinės. 

  4. Nukelkite nuo ugnies, supilkite citrinos sultis, suberkite kalendrą.

  5. Apibarstykite prieskoniais.

  6. Patiekite ant čiabatos riekelių.

Porcijų skaičius:

Ingredientai

  • Tamsi čiabata
    4 riekelės
  • Alyvuogių aliejus
    1 šaukštel.
  • Česnakas
    2 skiltel.
  • Raudona aitrioji paprika
    1 vnt.
  • Šviežios krevetės
    200 g
  • Kalendra
    1 puokštelė