Maisto kultūra

Receptai

Grybų padažas

(3)
20 min.

Sakoma, kad jautiena gardi net be priedų. Bet su tinkamai parinktu padažu ragauti bus ir sočiau, ir įdomiau. Štai Jums gardus grybų padažas, puikiai tinkantis prie jautienos.

  1. Susmulkinkite svogūnus, česnakus ir pakepinkite aliejuje.

  2. Sudėkite vieną pjaustytą šviežią grybą ir pakepkite kelias minutes.

  3. Supilkite pieną, pasūdykite, pagardinkite pipirais.

  4. Smulkintuvu sutrinkite likusius grybus su grietinėle.

  5. Mišinį supilkite į keptuvę ir kelias minutes maišydami patroškinkite.

Porcijų skaičius:
  • Svogūnas
    3 vnt.
  • Česnakas
    2 skilt.
  • Grietinėlė
    40 ml
  • Švieži miško grybai
    3 vnt.
  • Pievagrybiai
    180 g
  • Pienas
    90 ml
  • Druska
  • Pipirai

Paruošimas

  1. Susmulkinkite svogūnus, česnakus ir pakepinkite aliejuje.

  2. Sudėkite vieną pjaustytą šviežią grybą ir pakepkite kelias minutes.

  3. Supilkite pieną, pasūdykite, pagardinkite pipirais.

  4. Smulkintuvu sutrinkite likusius grybus su grietinėle.

  5. Mišinį supilkite į keptuvę ir kelias minutes maišydami patroškinkite.

Porcijų skaičius:

Ingredientai

  • Svogūnas
    3 vnt.
  • Česnakas
    2 skilt.
  • Grietinėlė
    40 ml
  • Švieži miško grybai
    3 vnt.
  • Pievagrybiai
    180 g
  • Pienas
    90 ml
  • Druska
  • Pipirai