Maisto kultūra

Receptai

Makaronai su avokadų ir špinatų padažu

(3)
20 min.

Makaronus su avokadų ir špinatų padažu paruošite vos per 20 minučių, o jų švelnus skonis ir natūraliai ryški žalia spalva įsimins ilgam. Skanu, sveika ir tikrai nenuobodu!

  1.  Į smulkintuvą sudėkite avokadą, špinatus, graikinius riešutus, kietąjį sūrį bei česnaką.  
  2.  Viską susmulkinkite iki vientisos masės.
  3.  Makaronus virkite pasūdytame vandenyje apie 8-10 minučių.
  4.  Paruoštą padažą sumaišykite su išvirtais makaronais.
  5. Pagardinkite kietuoju sūriu ir šviežiais bazilikais.
Porcijų skaičius:
  • Sunokęs avokadas
    1 vnt.
  • Špinatai
    50 g
  • Graikiniai riešutai
    50 g
  • Kietasis sūris
    50 g
  • Česnakas
    2 skilt.
  • Makaronai
    1 pak.
  • Druska
  • Šviežias bazilikas

Paruošimas

  1.  Į smulkintuvą sudėkite avokadą, špinatus, graikinius riešutus, kietąjį sūrį bei česnaką.  
  2.  Viską susmulkinkite iki vientisos masės.
  3.  Makaronus virkite pasūdytame vandenyje apie 8-10 minučių.
  4.  Paruoštą padažą sumaišykite su išvirtais makaronais.
  5. Pagardinkite kietuoju sūriu ir šviežiais bazilikais.
Porcijų skaičius:

Ingredientai

  • Sunokęs avokadas
    1 vnt.
  • Špinatai
    50 g
  • Graikiniai riešutai
    50 g
  • Kietasis sūris
    50 g
  • Česnakas
    2 skilt.
  • Makaronai
    1 pak.
  • Druska
  • Šviežias bazilikas