Maisto kultūra

Receptai

Makaronai su grybais

(3)
25 min.

Makaronai su grybais - puiku! Makaronai su grybais, apkepusiais balzaminiame acte - tobula! Tai dar sodresnis ir įdomesnis skonis, puikiai derantis prie švelnaus skonio makaronų.

  1. Makaronus išvirkite pagal nuorodas ant pakelio.
  2. Didelėje keptuvėje ištirpinkite sviestą, įvarvinkite aliejaus ir apkepinkite supjaustytus valgomuosius svogūnėlius ir pasmulkintas česnako skilteles.
  3. Sudėkite supjaustytus grybus ir apkepkite penketą minučių. Įpilkite balzaminio acto ir maišydami pakaitinkite keletą minučių. Įmaišykite grietinėlę ir parmezano sūrį. Kai sūris ištirps, sukrėskite makaronus - pamaišykite. pasūdykite, pagardinkite pipirais.
  4. Patiekite pabarstytus petražolėmis.
Porcijų skaičius:
  • Makaronai
    120 g
  • Sviestas
    20 g
  • Alyvuogių aliejus
    1 v. š.
  • Valgomieji svogūnėliai
    2 vnt.
  • Česnakai
    2 skilt.
  • Pievagrybiai
    9 vnt.
  • Balzaminis actas
    60 ml
  • Grietinėlė
    60 ml
  • Petražolės
    10 g
  • Tarkuotas parmezanas
    60 g
  • Druska
  • Pipirai

Paruošimas

  1. Makaronus išvirkite pagal nuorodas ant pakelio.
  2. Didelėje keptuvėje ištirpinkite sviestą, įvarvinkite aliejaus ir apkepinkite supjaustytus valgomuosius svogūnėlius ir pasmulkintas česnako skilteles.
  3. Sudėkite supjaustytus grybus ir apkepkite penketą minučių. Įpilkite balzaminio acto ir maišydami pakaitinkite keletą minučių. Įmaišykite grietinėlę ir parmezano sūrį. Kai sūris ištirps, sukrėskite makaronus - pamaišykite. pasūdykite, pagardinkite pipirais.
  4. Patiekite pabarstytus petražolėmis.
Porcijų skaičius:

Ingredientai

  • Makaronai
    120 g
  • Sviestas
    20 g
  • Alyvuogių aliejus
    1 v. š.
  • Valgomieji svogūnėliai
    2 vnt.
  • Česnakai
    2 skilt.
  • Pievagrybiai
    9 vnt.
  • Balzaminis actas
    60 ml
  • Grietinėlė
    60 ml
  • Petražolės
    10 g
  • Tarkuotas parmezanas
    60 g
  • Druska
  • Pipirai