Maisto kultūra

Receptai

Pipirinis padažas

(3)
10 min.

Sakoma, kad jautiena gardi net be priedų. Bet su tinkamai parinktu padažu ragauti bus ir sočiau, ir įdomiau. Štai Jums gardus pipirinis padažas, puikiai tinkantis prie jautienos

  1. Keptuvėje su sviestu pakepinkite smulkiai pjaustytą svogūną.

  2. Suberkite pipirus, įpilkite vandens ir užvirkite.

  3. Supilkite grietinėlę ir kaitinkite ant silpnos ugnies tol, kol padažas paruduos.

  4. Įspauskite citrinų sulčių ir pasūdykite.

Porcijų skaičius:
  • Svogūnas
    0.5 vnt.
  • Grietinėlė
    200 ml
  • Vanduo
    50 ml
  • Citrinų sultys
    2 a. š.
  • Šviežiai grūsti juodieji pipirai
    1 a. š.
  • Sviestas
  • Druska

Paruošimas

  1. Keptuvėje su sviestu pakepinkite smulkiai pjaustytą svogūną.

  2. Suberkite pipirus, įpilkite vandens ir užvirkite.

  3. Supilkite grietinėlę ir kaitinkite ant silpnos ugnies tol, kol padažas paruduos.

  4. Įspauskite citrinų sulčių ir pasūdykite.

Porcijų skaičius:

Ingredientai

  • Svogūnas
    0.5 vnt.
  • Grietinėlė
    200 ml
  • Vanduo
    50 ml
  • Citrinų sultys
    2 a. š.
  • Šviežiai grūsti juodieji pipirai
    1 a. š.
  • Sviestas
  • Druska