Naujienos

2019 11 27

Prancūziškas ryžių pudingas

Tikras prancūzų virtuvės perlas – ryžių pudingas. Rinkdamiesi naujojo privataus IKI prekių ženklo „Nos Régions ont du Talent“ produktus, gaminamus pagal autentiškas prancūzų receptūras, galėsite mėgautis ypatingu šio patiekalo skoniu, nukeliančiu tiesiai į Prancūziją. Du receptai, pagal kuriuos lengvai pagaminsite klasikinį ryžių pudingą arba šiek tiek sveikesnę augalinės kilmės pudingo versiją. Bon apetit!

Klasikinis ryžių pudingas

 

4 porcijoms reikės:

  • 4 stiklinių pieno;
  • 1 stiklinės grietinėlės (30 proc. riebumo);
  • ¼ stiklinės cukraus;
  • žiupsnelio vanilės;
  • 1 stiklinės „Nos Régions ont du Talent“ apvaliųjų ryžių.

 

Gaminimas:

Į puodą pilame pieną, grietinėlę, cukrų ir vanilę. Kaitiname maišydami, kol viskas užverda. Suberiame ryžius, verdame ant vidutinės ugnies kartas nuo karto pamaišydami apie 30 –35 minutes, kol ryžiai išverda (jie turi būti visiškai minkšti, be jokio traškumo), o skysčio nebelieka.

 

Sveikesnis augalinės kilmės ryžių pudingas

 

4 porcijoms reikės:

  • 1 skardinės (400 ml) kokosų pieno;
  • 1 stiklinės mėgstamo augalinio gėrimo;
  • ¼ stiklinės klevų sirupo;
  • žiupsnelio vanilės;
  • 1 stiklinės „Nos Régions ont du Talent“ apvaliųjų ryžių.

 

Gaminimas:

Į puodą pilame kokosų pieną ir pasirinktą augalinį gėrimą, klevų sirupą ir vanilę. Kaitiname maišydami, kol viskas užverda. Suberiame ryžius, verdame ant vidutinės ugnies retkarčiais pamaišydami apie 30–35 minutes, kol ryžiai išverda (jie turi būti visiškai minkšti, be jokio traškumo), o skysčio nebelieka.

 

Skanaus!

blog img 8788 

 

Receptas sukurtas bendradarbiaujant su maisto tinklaraščiu „Ant medinės lentelės“.