Prekių ženklai

Nos Régions ont du Talent

„Nos Régions ont du Talent“ - Prancūzijos skonių etalonas

„Nos Régions ont du Talent“ produktai pagaminti, atsižvelgiant į senovines Prancūzijos žemių receptūras – nuo Elzaso iki Normandijos, nuo Šiaurės Prancūzijos iki Provanso. Susipažinkite su šiais pamirštais receptais – jie gali pakerėti net gurmanus. Asortimente galite rasti daugybę vietinių gamintojų produktų: Sen-Felisjen sūris iš Dofino, florentinų iš Bretanės, bandelių iš Vandėjos... Dėl kiekvieno iš jų verta leistis į kelionę Prancūzijos skonio keliais, kad, padedant nacionaliniam gamintojui, iš naujo atrastume, koks gausus ir nuostabiai skanus Prancūzijos kulinarinis paveldas. 

Pieno produktai

Sviestas su druska BUERRE EXTRA-FIN DE CHATENTES-POITOU, SKVN, 81 % riebumo, 250 g.

Sviestas su druska BUERRE EXTRA-FIN DE CHATENTES-POITOU, SKVN, 81 % riebumo, 250 g.

Sūris ROQUEFOTR, SKVN, 55 % riebumo sausoje medžiagoje 150 g.

Sūris ROQUEFOTR, SKVN, 55 % riebumo sausoje medžiagoje 150 g.

Sūris QUART MAROILLES , SKVN, rieb. s. m. 45 %, 200 g.

Sūris QUART MAROILLES , SKVN, rieb. s. m. 45 %, 200 g.

Sausainiai

Traškūs blyneliai CREPES su sviestu iš Bretanės regiono, 85 g

Traškūs blyneliai CREPES su sviestu iš Bretanės regiono, 85 g

Sausainiai GALETTES BRETONNES, 100 g.

Sausainiai GALETTES BRETONNES, 100 g.

Sausainiai MADELEINES su Gerando druska, 10 vnt., 330 g.

Sausainiai MADELEINES su Gerando druska, 10 vnt., 330 g.

Saldumynai

Raudonų vaisių juostelės, Provanso receptas. Braškių, vyšnių, aviečių skonio. 6 vnt., 180 g.

Raudonų vaisių juostelės, Provanso receptas. Braškių, vyšnių, aviečių skonio. 6 vnt., 180 g.

Geltonų vaisių juostelės, Provanso receptas. Persikų, kriaušių, abrikosų skonio. 6 vnt., 180 g.

Geltonų vaisių juostelės, Provanso receptas. Persikų, kriaušių, abrikosų skonio. 6 vnt., 180 g.

Uogienės ir medus

Kriaušių uogienė, 315 g.

Kriaušių uogienė, 315 g.

Aukščiausios rūšies Figų džemas iš Provanso, 315 g.

Aukščiausios rūšies Figų džemas iš Provanso, 315 g.

Braškių uogienė, 315 g.

Braškių uogienė, 315 g.

Ardešo kaštainių kremas, 325 g.

Ardešo kaštainių kremas, 325 g.

Padažai ir majonezas

Senovinės garstyčios su baltuoju vynu SKVN „Bourgogne Aligote“ , 200 g.

Senovinės garstyčios su baltuoju vynu SKVN „Bourgogne Aligote“ , 200 g.

Mėsos gaminiai

Nesmulkintos Perigoro ančių kepenėlės SGN, 125 g

Nesmulkintos Perigoro ančių kepenėlės SGN, 125 g

Prieskoniai

Smulki valgomoji jūros druska iš Rė salos, 250 g.

Smulki valgomoji jūros druska iš Rė salos, 250 g.

Smulki valgomoji jūros druska iš Kamargo regiono, 250 g.

Smulki valgomoji jūros druska iš Kamargo regiono, 250 g.

Stambi valgomoji jūros druska iš Kamargo regiono, 1 kg.

Stambi valgomoji jūros druska iš Kamargo regiono, 1 kg.

Kruopos ir makaronai

Baltieji apvalieji ryžiai iš Kamargo, SGN, 500 g.

Baltieji apvalieji ryžiai iš Kamargo, SGN, 500 g.

Baltieji ilgagrūdžiai ryžiai iš Kamargo, SGN, 500 g.

Baltieji ilgagrūdžiai ryžiai iš Kamargo, SGN, 500 g.

Žalieji lęšiai, 500 g.

Žalieji lęšiai, 500 g.

Užtepėlės

Juodojųjų alyvuogių užtepėlė, Provanso receptas, 90 g.

Juodojųjų alyvuogių užtepėlė, Provanso receptas, 90 g.

Žaliųjų alyvuogių užtepėlė, Provanso receptas, 90g

Žaliųjų alyvuogių užtepėlė, Provanso receptas, 90g