Prekių ženklai

PAVASARIO sezono naujienos

Gardžiausios sezono naujienos

Kaip ir kiekvieną sezoną, šį pavasarį „Pagaminta IKI“ kulinarai ir konditeriai paruošė Jums visą glėbį naujienų – sočių patiekalų pietums, maistingų užkandžių ir įdomių desertų, kurie leis sutaupyti laiko virtuvėje, papuoš šventinių vaišių stalą ir išgelbės kaskart, kai norėsite pavalgyti greitai, bet labai skaniai.

Ridikėlių salotos su česnakų daigais Pavasariškai gaivių salotų skonį kuria baltieji ridikai ir ridikėliai, agurkai, cukinijos ir kreminio sūrio bei garstyčių padažas, o šį derinį puikiai papildo česnakų daigai ir traškūs skrebučiai.

Salotos su žaliuoju padažu Labai žalios ir labai skanios – pekininių kopūstų ir špinatų salotos su žaliuoju padažu, kuris kvepia rozmarinais, petražolėmis, kalendromis, citrinos žievele ir česnakais.

Pietų rinkinys. Kepta žuvis su bulvytėmis Kas pietums? Juodaisiais pipirais ir citrinų žievelėmis kvepianti menkių filė, o garnyrui – keptos bulvytės, marinuoti agurkai, kaparėliai ir citrininis majonezo padažas.

Salotos su falafeliais ir česnakų daigais Gaivios rytietiškos salotos greitai numalšins alkį ir nustebins skoniu bei sudėtimi: jose puikiai dera šviežios daržovės, kepti avinžirnių falafeliai ir moliūgų sėklos.

Marinuoti kopūstai Beveik klasikiniai, tačiau šiek tiek įdomesni – obuolių acte su ciberžolėmis ir kvapiaisiais pipirais marinuoti kopūstai.

Keptas kiaulienos nugarinės vyniotinis Lietuviška kiauliena puikiai dera su pikantiškais svogūnais, prieskonių aromatais, džiovintomis slyvomis ir bruknių džemu, o malonaus traškumo vyniotiniui suteikia anakardžiai ir pistacijos.

Juodos duonos sumuštinis su silke Kai nebėra jėgų net susitepti sumuštinį, šis sotus derinys bus tikras išsigelbėjimas: tarp juodos duonos riekių gardžiai įsitaisęs varškės sūris, marinuoti agurkai ir sūdyta silkė.

Juodos duonos sumuštinis su vytintu kumpiu Sumuštinis, kuriam nieko netrūksta: tarp juodos duonos riekių laukia trys puikūs skoniai: švelnus mocarelos sūris, pikantiškas vytintas kumpis ir gaivios gražgarstės.

Tortas su kriaušių tyre ir salyklu Dar vienas įdomaus skonio tortas, kurio sudėtis nustebins net visko ragavusius – kviečiame įvertinti kriaušių tyrės, pieninio šokolado ir tamsaus salyklo derinį.

Tortas su kaktusų tyre Rausvųjų apelsinų ir kaktusų žiedų tyrėmis pagardintas tortas – gaivus ir saldžiarūgštis, todėl patiks visiems smaližiams

Įvairių sūrių pyragaičiai Sviestinėse tartaletėse pūpso pikantiško skonio desertai – „Džiugo“ sūrio rutuliukas su karamelizuotais riešutais, pelėsinis sūris su obuoliais bei ožkų sūris su bruknėmis.

Pyragaičiai su egzotinėmis tyrėmis Šiek tiek egzotikos ant desertų stalo – dailūs pyragaičiai su amerikinėmis akomis ir špinatais, pastarnokais ir mandarinais arba vyšniomis ir kardamonu.

Spurgos su įvairiais glaistais Taip ir vilioja atsikąsti – minkštutėlės spurgos, kurių viršus gausiai aplietas baltuoju, violetiniu, pistacijų, romo ar karamelės skonio glajumi. Kurios ragausite pirmiausia?

Sviestinis ragelis su kakaviniu lazdynų riešutų įdaru Sviestiniai rageliai – puikus pasirinkimas ir per pusryčius, ir desertui. Ypač kai sluoksniuotos tešlos glėbyje pūpso saldus kakavinis įdaras.

Pita su špinatais Purioms paplotėlio formos duonelėms ypatingo skonio suteikia fermentinis sūris ir špinatai, o ilgesnį šviežumą padeda išlaikyti sviestas, kuriuo jos ištepamos vos ištraukus iš krosnies.

Duona su juodosiomis alyvuogėmis Šviesi kvietinių miltų duona – puri ir minkšta, o ypatingą skonį ir tekstūrą jai suteikia į tešlą įmaišytos juodosios alyvuogės.