Prekių ženklai

PAVASARIO SKONIAI

PAGAMINTA IKI pavasario skoniai - kviečiam paragauti!

Pavasaris – tai metas, kai nubunda gamta ir žmogus. Gaivaus oro gūsis įkvepia naujiems potyriams ir atradimams, tad paruošėme daugybę naujienų. Juk maistas yra neatsiejama gyvenimo dalis ir tik gardžiai pavalgius gimsta geriausios idėjos, gražiausios svajonės ir jėgų antplūdis imtis naujų iššūkių.

IKI ekspertai, remdamiesi ilgamete patirtimi ir geriausiomis pasaulio kulinarijos tradicijomis, siūlo pasinerti į naujų skonių ir spalvų sūkurį, kuriame karaliauja netikėti deriniai ir formos. Pasiduokite maisto madai ir atraskite naujoves bei netikėtas, rodos, jau gerai pažįstamų skonių variacijas. Nustebinkite savo svečius arba susikurkite netikėtą šventę sau – juk pavasaris puikus metas laikui su draugais ir šeima, pirmajai sezono iškylai ar pietums po atviru dangumi.

Netikėtų formų ir spalvų desertai privers sustoti ir pasimėgauti akimirka, ingredientai ir receptai, atkeliavę iš tolimų pasaulio kampelių, paskatins norą keliauti ir svajoti, o jei esate nusiteikę eksperimentuoti patys, pradėkite nuo IKI kepėjų duonos ir bandelių – nustebsite, kiek skirtingų skonių gali slypėti šiuose kepiniuose.

Skanaus ir išradingo pavasario!

Trikampis sumuštinis su ispaniškomis dešrelėmis ir sūriu Per pietų pertrauką trumpam nusikelkite į saulėtą Ispaniją, kurioje karaliauja ryškūs skoniai. Čiorizo dešrelės ir pikantiškasid čederis, išsiskiriantis ryškia spalva puikiai dera su šviežia avižine duona.

Trikampis sumuštinis su rūkyta vištiena ir migdolų riešutų sviestu Sumuštinis su migdolų riešutų sviestu - sveikas ir gardus pasirinkimas. Puri avižinė duona, rūkyta vištos krūtinėlė ir nesupainiojamo skonio bruknių džemas - viskas puikiai dera tarpusavyje.

Trikampis sumuštinis su vytinta kiauliena ir sūriu Minkšti avižinės duonos trikampėliai slepia gurmanų pamėgtą vytintą kiaulieną. Ploni mėsos gabalėliai išsiskiria natūraliu skoniu, o derinį puikiai papildo džiovinti pomidorai ir pipirinis bei tepamas sūriai.

Trikampis sumuštinis su vištienos ir kukurūzų įdaru Švelnaus skonio vištiena ir natūralus kukurūzų saldumas puikiai dera tarpusavyje. Šiam įdarui gaivaus prieskonio suteikia česnakų daigai. Ir viskas tarp dviejų šviežios duonos riekelių - tiesiog atsikąskite ir mėgaukitės!

Tortilija su kepta antiena Šiai tortilijai neįmanoma atsispirti: sultinga kepta antiena ir traškios romaninės salotos. O kad skonis būtų dar įspūdingesnis, IKI meistrai tortiliją paskanino džiovintomis spanguolėmis ir spanguolių padažu.

Mėsainis su kalakutienos maltinuku ir migdolų riešutų sviestu Minkšta bandelė su sezamo sėklomis ir kalakutienos maltinukas - visada gera mintis praalkus. Maistingumo burgeriui suteikia migdolų riešutų sviestas ir šviežios daržovės: gaivus agurkas, špinatai.

Fokačija su kukurūzų padažu „Daržovainis" Ir sveikas, ir skanus pasirinkimas - tai gardžioji fokačija, kurią IKI ekspertai papildė „daržovainiu“ iš žirnelių ir kukurūzų padažu. Kas sakė, kad sumuštinis turi būti nuobodus? Mėgaukitės kiekvienu kąsneliu.

Virti bulviniai kukuliai su pievagrybių padažu Itališkus bulvių kukulius, kuriems puikų žalsvą atspalvį suteikia špinatų lapai, IKI meistrai pagardino švelniu pievagrybių-grietinėlės padažu. Itališką patiekalo kilmę pabrėžia „Džiugo“ sūris ir ankštinės daržovės.

Virti makaronai su kalmarais Glotnūs puikios tekstūros makaronai su kalmarais ir juodaisiais ausiagrybiais. Spalvingumo patiekalui suteikia kukurūzų burbuolės, o jų salsvam skoniui atsvarą suteikia egzotiškieji laimai.

Virti makaronai su kalakutienos kukuliukais IKI ekspertai paruošė spagečius su kalakutienos kukuliais. Tai patiekalas, kuris numalšins ir mažų, ir didelių alkį. Skoniui išskirtinumo suteikia pistacijų riešutai ir salieras, o švelnumo - grietinėlės padažas.

Šalta mangų sriuba su makaronais Egzotikos mėgėjams patiks šalta mangų sriuba. Rabarbarai, rudasis cukrus ir imbieras sukuria išskirtinį skonį, o prie jo IKI ekspertai parinko smulkius makaronus, tarsi ištirpstančius visumoje.

Šalta sriuba „Gaspačas" Gaivus pomidorų gaspačas išsiskiria sodriu skoniu. Saulėje sunokusius pomidorus papildo saldžiosios paprikos, raudonieji svogūnai ir prieskoniai. Gaivumą užtikrinantis slaptasis ingredientas - sultingi švieži agurkai!

Šalta agurkų sriuba Švelni jogurtinė agurkų sriuba - gaivus pasirinkimas. Lengvo pikantiškumo šiai šaltai sriubai suteikia IKI ekspertų atrinkti prieskoniai: švieži krapai, česnakai ir šlakelis rapsų aliejaus.

Salotos su tofu sūriu ir spanguolėmis Traškios salotos su rytų šalyse itin gerbiamu tofu sūriu - tinkamas pasirinkimas ir gurmanams, ir vegetarams. Spalvų salotoms suteikia migdolų riešutų sviesto padažas ir džiovintos spanguolės.

Salotos su plėšytu kiaulienos kumpiu Ryškiaspalvėse salotose dera viskas: lapinės daržovės, agurkai, pomidorai, kukurūzai. Tačiau pagrindinis akcentas čia - sultinga plėšyta kiauliena, kurios skoniui ir aromatui neįmanoma atsispirti.

Salotos su tunais ir sūriu Lengvos ir gaivios salotos su tunu ir sūriu. Šviežių daržovių skonį išryškina gardus aliejinis padažas, gardintas raudonojo vyno actu. Tobulas pavasario pasirinkimas!

Daržovių salotos su liežuviu ir apelsinais Sočios ir kartu lengvos salotos lėkštėje vilioja savo išvaizda. Ryškiaspalviai apelsinai kontrastuoja su raudonaisiais svogūnais ir puikiai dera su virto liežuvio gabalėliais.

Maži omletukai su špinatais „Pavasaris" Keksiukai gali būti ne tik desertu! Paragaukite šių žalumynais pagardintų žavingos išvaizdos omleto keksiukų, kuriuose pikantiškumą sukuria išskirtinio skonio čederio sūris.

Kepti maltinukai su kiaušiniais Žaismingos išvaizdos maltinukai, pagaminti iš purios maltos kiaulienos, savo viduje slepia kiaušinio įdarą. Tai gardus ir sotus patiekalas tiek pietums, tiek vakarienei.

Kepti žuvies kepsneliai „Skanučiai" Skonio meistrai paruošė užkandį žuvies mėgėjams. Nedideli pyragiukai, pagaminti iš menkių filė ir gardžių prieskoninių daržovių. Gaivumo suteikia ir žuvies skonį išryškina subtiliai juntama citrina.

Kepti maltinukai su skrudintomis odelėmis Tradicinius kiaulienos maltinukus IKI meistrai paskanino pistacijomis ir spanguolėmis, o išskirtinio skonio suteikia skrudintos šoninės pabarstukai. Mėgaukitės kiekvienu kąsneliu.

Kalakutienos maltinukai su mocarela Šiuos maltinukus pamėgs visa šeima. Kalakutieną papildo švelnaus skonio cukinijos ir mocarela, o unikalumo prieskonį suteikia pistacijos ir prieskoninės žolelės.

Kiaulienos sprandinės ir šoninės vyniotinis Sultinga kiaulienos sprandinė ir šoninė susitinka šiame vyniotinyje. Skonį išryškina rozmarinas ir česnakas, o citrina suteikia gaivumo. Vyniotinis papuoštas dygliuotojo ožerskio uogomis, tad visada dailiai atrodys ant bet kurio stalo.

Keptas paršelio vyniotinis Keptą pieninio paršelio vyniotinį kulinarijos meistrai pagardino rinktiniais ingredientais. Medaus saldumas ir apelsinų bei obuolių sultys suteikia mėsai puikių skoninių savybių, pabrėžia jos švelnumą natūraliais skoniais.

Kiaulienos išpjovos pynė Švelnaus skonio kiaulienos išpjovą mūsų meistrai paskanino aromatinga šonine ir rinktiniais prieskoniais. Rozmarinas, imbieras, citrina ir česnakas išryškina natūralų mėsos skonį.

Kepta jautiena Sultinga jautiena traškia plutele yra puikus pasirinkimas, jei norite pasilepinti ar pavaišinti svečius. Ypatingą skonį mėsai suteikia rudasis cukrus, aromatingi česnakai, kuminas ir apelsinų žievelės bei raudonėlis.

Duona su graikišku jogurtu Mielinei kvietinių miltų tešlai graikiškas jogurtas suteikia dar daugiau purumo. Ypatingas receptas leidžia IKI ekspertams iškepti minkštą švelnaus skonio duoną, kuria galite mėgautis kasdien.

Duona su sūriu ir obuoliais Praturtinkite savo kasdienybę naujais skoniais: šioje duonoje subtiliai dera saldūs obuoliai ir sodrus ementalio sūrio skonis. Gerai pažįstamas skonis dabar taip pat gali būti ypatingas!

Duona batonas „Dryžius" Dryžiais puošta duona-pyragas yra gaminama iš tradicinės prancūziškos Brioš tešlos. Kaip Paryžiaus restoranuose, taip ir ant Jūsų stalo ši duona atkeliauja kupina kepėjų rankų šilumos ir natūralaus skonio.

Ragelis su sūriu ir kumpiu Sluokniuotos mielinės tešlos patalas slepia pikantiško skonio įdarą iš kiaulienos kumpio ir skylėtojo ementalio. Sotus, skanus, tačiau lengvas tarsi debesis užkandis patiks kiekvienam.

Raudonasis dvispalvis kruasanas Tradicinį sluoksniuotos tešlos ragelį IKI ekspertai papuošė raudonu glajumi. Žaisminga išvaizda suteikia gerai pažįstamam skoniui naują atspalvį.

Rudasis dvispalvis kruasanas Gerai pažįstamus ragelius IKI ekspertai pagardino kakavos glajumi. Tai tarsi įdaras išorėje, tad ragelio viduje lieka daugiau plonų tešlos sluoksnių.

Bandelė su kakavinio kekso įdaru Gardžiosios Brioš tešlos bandelė su kakaviniu įdaru atitinka aukščiausius smaližių standartus. Geriausios prancūzų kepėjų paslaptys atsiskleidžia tik paragavus...

Bandelė su vyšnių įdaru „Širdelė" Žaisminga trapios sluoksniuotos tešlos širdelė, kurios viduje - gardus vyšnių įdaras. Maža saldi nuodėmė ar maža staigmena mylimajam, kuria galite mėgautis nors ir kasdien.

Mėsainio bandelė su burokėliais Klasikinę sumuštinių bandelę IKI ekspertai nusprendė paversti dar geresne. Džiovintų burokėlių kubeliai suteikia natūralaus saldumo ir netikėtų spalvų.

Mėsainio bandelė su morkomis ir ciberžole Suteikite savo sumuštiniams daugiau spalvų - džiovintų morkų kubeliai ir ciberžolė dovanoja tešlai pavasariškai geltoną spindesį. Tai įkvėpimas naujoms kulinarinėms idėjoms!

Mėsainio bandelė su sepijų rašalu Net ir paprastas sumuštinis gali atrodyti išties įmantriai. Sumuštinių bandelė su sepijų rašalu leis suteikti gerai žinomam skoniui naują įvaizdį. Pasiduokite spalvingo maisto mados gūsiui!

Ekleras su natūralios grietinėlės vaniliniu kremu ir vyšnių skonio įdaru Gomurį užliejantis gardžios grietinėlės ir vyšnių skonis puikiai dera su lengvos tekstūros plikyta tešla.

Ekleras su natūralios grietinėlės vaniliniu kremu ir pistacijų skonio įdaru Subtilaus skonio pistacijų ir natūralios grietinėlės įdaras priverčia mėgautis akimirka. Tai desertas, kuris akimirksniu sukurs mažą šventę.

Ekleras su natūralios grietinėlės vanininiu kremu ir egzotinių vaisių įdaru Elegantiškos išvaizdos desertas su natūralia grietinėle ir vaniliniu egzotinių vaisių įdaru lengvos eklerų tešlos patale. Vaisiai - kontrastas klasikai ir subtilumui.

Juodojo šokolado kremo pyragaitis su vyšnių - kardamono įdaru Sodrus juodojo šokolado kremas žavi vyšnių ir kardamono įdaru, o skonį dar geriau atskleidžia nauja apvali pyragaičio forma.

Aviečių kremo pyragaitis su šokoladiniu įdaru Netikėta forma ir madingas atspalvis slepia aviečių skonio kremą. Natūralų uogų skonį papildo saldus šokolado įdaras, klasikinio sviestinio sausainio pagrindas.

Baltojo šokolado kremo pyragaitis su abrikosų įdaru Lengvas burnoje tirpstantis baltojo šokolado kremas elegantišku burbulu apgaubia švelnų abrikosų įdarą. Ragaukite ir atraskite šį puikų derinį!

Vyniotinis su varškės - grietinėlės kremu ir egzotinių vaisių tyrės įdaru „Red velvet" Šis vyniotinis - kiekvieno šventinio stalo akcentas. Vaiskaus raudonio biskvitui suteikia natūralūs burokėliai, o lengvas varškės kremas su natūralia grietinėle tirpsta burnoje.

Šokoladinė tartaletė veganams su juodaisiais serbentais Veganiška tartaletė patiks visiems smaguriams. Sodrų šokolado skonį papildo juodieji serbentai, vanilė ir švelnus kokosų prieskonis.

Tortas su mango gabaliukais Žaismingos išvaizdos mango tortas. Migdolinio biskvito sluoksnius skiria natūralios grietinėlės ir kiaušinių baltymų kremas su mangų tyre ir vaisių gabalėliais.

Sūrio kremo tortas su juodųjų serbentų tyrės putėsiais Didingos išvaizdos tortui lengvumo suteikia juodųjų serbentų putėsiai su avietėmis. Uogų skonis persipina su natūralia grietinėle ir puriu migdoliniu biskvitu.

Citrininis tortas Minimalistinio stiliaus tortas sužavės smaližius gaiviu citrinų skoniu ir mango putėsiais. O išskirtinumo šiam kepiniui suteikia netikėtas vaflinis vaisių traškesys.

Pyragas su graikiniu jogurtu ir vyšnių gabaliukais Spalvinga išvaizda ir švelnus vidus, kuriame persipina graikinis jogurtas ir natūralios grietinėlės saldumas. O kad nebūtų nuobodu, IKI ekspertai pyragą pagardino vyšniomis.