Prekių ženklai

RUDENS sezono naujienos

Visos rudens gėrybės ant Jūsų stalo!

„IKI“ kulinarai ir konditeriai paruošė nuostabią rudeniškų skonių puokštę, kurią pagausina egzotiški skoniai ir ką tik praėjusias nerūpestingas atostogas primenantys desertai. Jaukiems šeimos vakarams drauge, gardiems pietums su kolegomis ir netikėtai užsukusiems svečiams nustebinti. Atraskite naujus skonius su „IKI“!

Submarinas su tunu Nauja išvaizda ir naujas skonis! Pasiduokite juodo maisto madai – sepijų rašalu nuspalvintoje bandelėje slepiasi gardus tunas ir puikiai prie jo derantis kiaušinis, o skonius sujungia šviežias majonezas. Žinoma, mūsų meistrai nepamiršo ir skonio akcentų: pomidoras, paprika, gražgarstės... O rafinuotumo šiam sumuštiniui suteikia alyvuogės ir ančiuviai. Užkandžiaukite skaniai ir stilingai!

Submarinas su burokėliais ir ožkų pieno sūriu Kodėl sumuštinis turi būti nuobodus? Paragaukite kitokių skonių derinių: burokėliai pasaldina bandelę, o ožkų sūris suteikia savito skonio atsvarą. Žinoma, mūsų meistrai nepamiršo ir trupučio skaniausio majonezo bei žalumynų – traškių romaninių salotų ir gardžiųjų gražgarsčių.

Pyragas su daržovėmis Daugiau daržovių – daugiau spalvų! Šis nesaldus daržovių pyragas sužavės savo faktūra ir atspalviais. Daržovių įvairovės skonį papildo kietasis sūris ir žaliųjų citrinų skonis, suteikiantis gaivumo. Paragaukite tikro rudens gėrybių skonio!

Pyragas su triušiena Gardžios tešlos paklote slepiasi lengvo ir švelnaus skonio triušienos mėsa bei daržovės. Šis kepinys vertas kiekvieno gurmano gomurio, o švelniam skoniui akcentą suteikia pikantiškas Čederis ir kvapnieji čiobreliai.

Moliūgų užtepėlė Ryški spalva slepia ryškų skonį – tai moliūgų užtepėlė, kuriai negalėsite atsispirti. Rudens gražuolio moliūgo gardumą paryškina raudonoji paprika ir švelnus česnako prieskonis, o rudasis cukrus ir žemės riešutų aliejus suteikia užtepėlei sodrumo. Skonio gaivumą užtikrina šalavijas, puikiai derantis prie kitų ingredientų.

Užtepėlė su grybais Kvapnūs miško grybai ir lengvos tekstūros sūris – mūsų šefai žino, kaip kasdienybei suteikti daugiau skonio. Užtepėlei lengvumo suteikia pasukos, o sodrų grybų skonį paryškina džiovinto svogūno gabalėliai – tobulam skoniui.

Užtepėlė su moliūgais ir antiena Norite nustebinti svečius ar palepinti šeimyną gurmanišku skoniu? Ši moliūgų užtepėlė su antiena yra puikus pasirinkimas. Sodrios spalvos ir išraiškingos faktūros užtepėlėje puikiai dera švelnus moliūgų ir antienos skonis, jį paryškina prieskoninės daržovės ir žolelės bei moliūgų sėklos.

Troškinta vištiena su bulvėmis geltono kario padaže Šildantis karis leis pasimėgauti egzotišku skoniu. Čia puikiai dera bulvės ir sultinga vištiena, kurią gaubia skoningas kokosų pieno, kario ir žemės riešutų padažas. Šį puikų skonį papildo daržovės cukinijos ir spalvingi baklažanai.

Keptų burokėlių karpačas Ploniausi burokėlių griežinėliai yra kruopščiai apkepami, kad atskleistų geriausius savo skonius. Karpačo skoniui unikalumo suteikia žemės riešutai, sodraus skonio balzaminis actas, cukranendrių cukrus ir saldus sojų padažas. Visus ingredientus sujungia lašelis aliejaus, kuris suteikia burokėliams nuostabaus žvilgesio.

Keptų morkų karpačas Šis karpačas – tikra spalvų ir skonio bomba. Ploniausiose morkų riekelėse atsiskleidžia visi oranžiniai atspalviai, o gardžias morkas papildo avinžirnių ir saulėgrąžų skoniai. Egzotinį prieskonį suteikia apelsinų, imbiero ir česnako derinys, kuris pavergia kiekvieną gardaus maisto mėgėją.

Kuskuso salotos su moliūgais Puraus kuskuso atspalvį paryškina skoningi moliūgo gabalėliai, kurių salsvam skoniui atvarą suteikia džiovinti pomidorai. Derinį papildo žalieji žirneliai ir liofilizuotos spanguolės, o lengvas saldžiarūgštis padažas suteikia egzotiškumo.

Makaronų salotos su grybais ir jūrų dumbliais Lengvos ir kartu sočios ryžių makaronų salotos savyje talpina daugybę skirtingų skonių. Mu-er grybai ir jūros dumblių lapai suteikia ezgotiškumo, o Pekino kopūstas ir šparaginės pupelės – traškumo ir gaivumo. Padaže darniai susilieja savitas sezamų aliejaus, vyno acto ir saldaus sojų padažo skoniai.

Salotos su rūkyta vištiena Daugybė šviežių ir spalvingų daržovių: pekininis kopūstas, cukinijos, morkos, porai, gaivūs agurkai ir kvapnūs rūkytos vištienos gabalėliai. O šiuos skonius sujungia mūsų virtuvės meistrų sukurtas salotų padažas, kuriame švelniai juntamas medus ir imbieras.

Keptas kiaulienos kepsnys Kvapnus, sotus ir gražus: sultinga kiaulienos nugarinė džiūvesėlių patale, užkepta rudens gėrybėmis – morkomis, svogūnais, burokėliais. Dar daugiau skonio suteikia fermentinis sūris, skoningasis česnakas, apelsinų žievelės ir pankolių sėklos. Geriausias jūsų pasirinkimas pietums!

Pietų rinkinys. Troškinta vištiena su daržovėmis ir ryžių makaronais Pietums mūsų virtuvės meistrai paruošė sultingą vištienos troškinį, kuriame žaižaruoja paprikos, raudonasis svogūnas, cukinija ir baklažanas. Švelniai derinį papildo pievagrybiai, o puikų egzotišką prieskonį suteikia sodrus padažas, kuriame persipina kokosų pieno, kario ir žaliųjų citrinų skoniai. Skanaukite kartu su lengvais ryžių makaronais.

Pietų rinkinys. Kepti kiaulienos šonkauliai su kopūstų troškiniu Skanių ir sočių pietų idėja – glazūruoti kiaulienos šonkauliukai, kurių gardumą paryškina rinktinių prieskonių derinys. Garnyrui virtuvės profesionalai parinko troškintus kopūstus, kuriems netikėto poskonio suteikia kokoso pienas, rudasis cukrus ir karis. Šildantis rudens patiekalas leis mėgautis naminio maisto skoniu.

Kefyrinė panakota su egzotinių vaisių įdaru Paragaukite itališko deserto, kurį paruošė mūsų meistrai. Grietinėlės ir kefyro panakotos lengvumą ir gaivumą praskaidrina egzotinių vaisių įdaras: čia susitinka sultingi ananasai, abrikosai ir pasifloros. Šiam puikiam desertui pagrindą suteikia špinatinis biskvitas – malonumas jūsų gomuriui ir akims.

Kefyrinė panakota su vyšniomis Mėgaukitės itališku skoniu – gaivi ir lengva grietinėlės su kefyru panakota primena atostogas Italijoje, o kakavinis biskvitas ir vyšnių įdaras suteikia maloniems atsiminimams daugiau spalvų.

Grietinėlės tortas su burokėlių tyre Daržovių tortas? Daržovių tortas! Šiame torte karaliauja daržovės – lengvas ir purus špinatinis biskvitas, perteptas saldžios grietinėlės ir burokėlių tyrės kremu. Nuostabios spalvos ir netikėtas skonis pakeri visus paragavusius.

Morenginis tortas su lazdyno riešutų kremu Lengvas ir nuodėmingai gardus desertas, kuriame persipina klasikiniai skoniai. Du kakavinio biskvito sluoksnius papildo sodraus skonio lazdyno riešutų kremas, akcentą jam suteikia šokoladiniai ryžiai. Ir, žinoma, lengvas tarsi debesėlis ir burnoje tirpstantis morengų sluoksnis, kuris pažadins jūsų viduje smaližių.

Tartaletė su rikotos kremu ir rabarbarų įdaru Traškiame trapios tešlos krepšelyje mūsų virtuvės meistrai sutalpino visus vasaros skonius: pistacijų įdarą ir rabarbarų tyrės kremą sujungia purus saldžios grietinėlės ir rikotos sūrio sluoksnis. Mėgaukitės kiekvienu kąsneliu!

Pyragas su obuoliuku žėle Atraskite kitokią obuolių ir cinamono variaciją. Purus ir lengvas biskvitas, gardintas vasaros saulėje sunokusių spanguolių uogiene, ir puikiai pažįstamas, jaukus sultingų obuolių ir cinamono sluoksnis tiesiog tirpsta burnoje. Tortas padengtas lengvu zefyriniu kremu, kuris suteikia šiam desertui prabangos ir rafinuotumo.

Bananų skonio pyragas su vyšnių įdaru Šviesus ir lengvas biskvitas kontrastingai dera su sodrios spalvos vyšnių įdaru. Šį duetą papildo purus bananų kremas. Šis pyragas – puikus pasirinkimas bet kokiai progai. Lengvas, tirpstantis burnoje ir kupinas vaisių skonio jis sužavės kiekvieną smagurį.

Drezdeno varškės pyragas Drezdeno pyragas – Vokietijos konditerių pasididžiavimas ir kiekvienam vokiečiui puikiai pažįstamas skonis. Čia idealiai dera trapi tešla ir cinamonu gardintų obuolių įdaras, kurį papildo gaivus varškės ir grietinėlės kremas. Pyragą puošia saldus tradicinis užtepas su plikytu kremu. Šis pyragas akimirksniu sukurs jaukią atmosferą prie jūsų stalo.

Jogurtinė duona su burokėliais ir moliūgų sėklomis Sezono naujiena – jogurtinė duona su burokėliais ir moliūgo sėklomis. Lengvą švelnaus skonio duoną burokėliai papildo saldumu, o moliūgo sėklos suteikia savitą prieskonį ir faktūrą. Daugiau daržovių ir daugiau skonio!

Jogurtinė duona su morkomis ir saulėgražomis Sezono naujiena – jogurtinė duona, gardinta morkų gabalėliais ir saulėgrąžomis. Morkos duonai suteikia švelnaus saldumo ir dovanoja sodrią spalvą, o mažos, bet daug naudingų medžiagų savyje slepiančios saulėgrąžos suteikia lengvai jogurtinei tešlai savitos faktūros.

Keksiukas su pieninio šokolado gabaliukais Ir maži, ir dideli pamėgs mūsų kulinarų keptus keksiukus su pieninio šokalado gabalėliais. Gardu, saldu, švelnu – tai puikus desertas po pietų arba neįpareigojantis gardėsis vakare, kai mėgaujatės kvapnia arbata ar jaukiu karštos kakavos aromatu.

Keksas su pieninio ir balto šokolado gabaliukais Klasikinį kekso skonį tobulai papildo šokoladų duetas: baltasis ir pieninis šokoladai puikiai dera tarpusavyje. Tai lengvas saldumas, kuris primins jaukius vaikystės namus ir mamos meilę jau nuo pirmojo kąsnelio…

Mielinis pyragas su varške Kvapni ir saldi mielinė tešla slepia gardų varškės įdarą. Šį klasikinį ir lengvą derinį papildo vanilės aromatas ir saulėje sunokusių sultingų obuolių, skanintu cinamonu, įdaras. Šis pyragas – tikras rudens švenčių pasididžiavimas, spinduliuojantis jaukumą.