Prekių ženklai

RUDENS SKONIAI

PAGAMINTA IKI rudens skoniai - kviečiame paragauti!

Ruduo vaišina gėrybėmis ir spalvomis, o IKI meistrai – naujais gardžiais gaminiais. Paruošėme puikaus skonio naujienų visiems: negalintiems gyventi be mėsos ir vegetarams, norintiems greitai užkąsti ir smaližiams, mėgstantiems skaniai pavalgyti, bet nemėgstantiems gaminti, alkaniems, švenčiantiems ir taupantiems laiką. Mėgaukitės naujais kulinarų receptais, išradingais konditerių kepiniais ir dar neragautais skonių deriniais. Sotaus ir spalvingo rudens!

 

Silkių salotos „Foršmakas“ Silkė niekada nepabos, jei ją paįvairinsite puikiai derančiais ingredientais. Siūlome išbandyti gaivias silkių salotas su raudonuoju svogūnu, džiovintais ir šviežiais obuoliais, konservuota paprika, graikiniais riešutais, virtais kiaušiniais, aliejumi bei prieskoniais.

Morkų salotos su moliūgais Mėgstantiems eksperimentuoti su garnyrais rekomenduojame morkų ir moliūgų derinį su azijietiško dvelksmo suteikiančiu imbieru, apelsinu bei moliūgų sėklomis. Ši spalvinga skonių ir gaivos magija tikrai paįvairins bet kokį tradicinį patiekalą.

Salotos su rūkyta vištiena ir makaronais Pasiilgusiems naujų skonių – salotos su makaronais, džiovintais pomidorais, rūkyta vištienos krūtinėle, šonine ir specialiai pagamintu padažu. Kai norisi lengvai ir gardžiai!

Perlinių kruopų salotos su pievagrybais Šios salotos – puikus garnyras arba užkandis skubantiems. Perlinės kruopos, pievagrybiai, konservuotos pupelės ir džiovinti morkų kubeliai pakraus energija visai dienai.

Kepti vištienos suktinukai su kepenėlėmis Visų mėgstamai vištienai naują skonį gali suteikti vos keli netikėti ingredientai – kepenėlės ir džiovinti obuoliukai. Paskanaukite vištienos filė suktinukų ir pamiršite kodėl nemėgote kepenėlių arba naujai jas atraskite.

Troškinys su lęšiais ir kalakutiena Lęšiai ir kalakutiena – puikus duetas, kuris, pagardintas konservuota paprika, džiovintais pomidorais, daržovėmis, prieskoniais ir aliejumi, sudaro puikų kulinarinį kūrinį Jūsų pietų ar vakarienės stalui.

Pyragas su baklažanais ir jautiena Sotiems pietums ar gardžiam užkandžiui ant vaišių stalo išbandykite IKI meistrų pyragą su jautiena, baklažanais ir moliūgų kubeliais. Nė neabejojame, kad paragavę vieną gabalėlį, neatsispirsite ir antram!

Kvietinės duonelės su daigintais rugiais Pats metas praturtinti savo stalą dar vienu puikiu IKI meistrų pagamintu gaminiu. Iš kvietinių miltų, pilno grūdo kvietinių miltų, daigintų rugių, mielių iškeptos duonelės puikiai tiks ir dienos pradžiai, ir lengvam pietų ar vakaro užkandžiui.

Bemielė duona su viso grūdo dalių miltais Iš ruginių, viso grūdo dalių miltų, salyklo bei raugo pagaminta duona visuomet kvepės namais ir leis pasimėgauti tikrais skoniais.

Kvietinė duona su daigintais rugiais Pilno grūdo kvietiniai miltai ir daiginti rugiai – puikus pasirinkimas. Būtent jais papildėme duoną, kuriai iškepti taip pat naudojome kvietinius miltus, mieles bei druską.

Sumuštinis su vištiena ir ispaniškomis dešrelėmis Kai susitinka amerikietiška klasika ir karštas ispanų temperamentas. Sotus, kupinas įvairių skonių sumuštinis su vištiena, chorizo dešra, raudonuoju svogūnu bei egzotiškais prieskoniais – nepamainomas pasirinkimas kelionėje ar norint greito ir gardaus užkandžio.

Bandelė su aviečių įdaru „Žiedelis“ Pasiilgusiems vaikystės skonių IKI meistrai paruošė gardžias bandeles „Žiedelis“. Prancūziška sviestinė tešla, aviečių įdaras ir burnoje tirpstanti rausvos spalvos cukraus pudra garantuos saldžias ir nepakartojamas akimirkas.

Bandelė su obuolių bei bruknių įdaru Sviestinės tešlos bandelės su obuolių ir bruknių įdaru, kurios puikiai tiks gausiam ir saldžiam pusryčių meniu. Kad dieną pradėtumėte gera nuotaika!

Bandelė su obuolių ir varškės įdaru Saldžioms pertraukėlėms ar vaišių stalui rinkitės šviežias bandeles su klasikiniu obuolių ir varškės įdaru, kuriam sunku atsispirti.

Spurga su braškių skonio glaistu Puri ir burnoje tirpstanti spurga, braškinis glaistas su spalvotais pabarstukais – nė neabejojame, kad šios spurgos sukels tikrą skonių žaismą jūsų burnoje.

Spurga su karamelinio skonio glaistu Desertas, kuriam atsispirti sunku: spurga, pagardinta balto triufelio glaistu su karameliniu šokoladu, sukuria tobulą derinį, kurio viršų puošia įvairių spalvų pabarstukai.

Pyragas su obuolių ir bruknių įdaru „Brioš“ Pyragas – visada gera idėja. O jei jis pagamintas iš prancūziškos sviestinės tešlos ir rūgščiai saldaus obuolių bei bruknių įdaro, jo skonis jus tikrai nukels arčiau dangaus. Pasimėgaukite!

Pyragas su obuolių ir raudonųjų serbentų įdaru Mielinė tešla – vienas iš lietuviškos virtuvės pasididžiavimų, o obuoliais ir raudonaisiais serbentais nuo seno gardinami įvairūs kepiniai. IKI meistrai sujungė šiuos 3 komponentus į skanų derinį, skirtą ir kasdienai, ir šventėms.

Maskarponės kremo pyragaitis su slyvų įdaru Biskvitas su sviestu, pagardintas maskarponės kremu ir slyvų – karamelės su jūros druska įdaru. Dar vienas komponentas, be kurio būtų neįsivaizduojama ši skani ir graži konditerinė kompozicija – citrinų tyrė.

Maskarponės kremo pyragaitis su bruknėmis Kai norisi tikros skonių šventės, rinkitės gaminį, kurio sudėtis ypač turtinga. Biskvitas su sviestu, grietinėlės ir maskarponės kremu, kriaušių bei karamelės įdaru, pagardintas citrinų tyre ir bruknėmis.

Tartaletė su bananų tyre (nepridėta cukrų) Tartaletė pagardinta pusiau džiovintomis slyvomis. Bananų tyrės kremas su grietinėle ir maskarponės sūriu suteikia aksominio švelnumo. Tartaletę puošia aviečių tyrės želė.

Morenginis tortas su šokoladiniu kremu Be kepimo miltelių keptas biskvitas su medumi ir šokoladu. Morenginis pusgaminis su lazdyno riešutais, perteptas švelnios grietinėlės bei sodraus skonio belgiško šokolado kremu, bei pagardintas sūria karamele. Šis tortas – būtinas Jūsų šventės akcentas.

Pistacijų tortas su abrikosų įdaru Biskvitas su kakava perteptas grietinėlės kremu, grietinėle bei pistacijų pasta. Tortas paskanintas abrikosų tyre su gabaliukais, subtiliai papuoštas liofilizuotomis spanguolėmis.

Morenginis pyragas su migdolų drožlėmis Traškius morenginius pusgaminius su migdolų drožlėmis ir kakavos biskvitus puikiai papildo sodrus sviestinis pieno skonio kremas su belgišku šokoladu. Tai pyragas, kuriam neliksite abejingi.

Maskarponės kremo pyragas Obuoliai ir cinamonas – klasika, kuri dera prie visko. O jei šią klasiką pagardinsite švelniu maskarponės potėpiu, šis pyragas gali tapti tikru svajonių desertu. Tad nieko nelaukite ir pradžiuginkite save saldžia pertraukėle!