Prekių ženklai

Žiemos skoniai ant Jūsų stalo!

Pasiruoškite naujiems potyriams ir kupinai skonių kelionei – PAGAMINTA IKI meistrai paruošė išskirtines žiemos sezono naujienas. Jokia pūga nebaisi, kai namuose laukia egzotiški skoniai ir gardūs aromatai, o jie tikrai nustebins. Rūpestingi IKI kulinarai sujungė geriausius ingredientus originaliuose ir tradiciniuose receptuose, todėl mūsų parduotuvėse visą žiemą rasite kuo palepinti save, nustebinti svečius ir pasimėgauti per didžiąsias metų šventes. Atraskime gyvenimo laimės skonį kartu!

Jūsų šventėms pasiruošta Artėjant didžiausioms metų šventėms, kartu atkeliauja ir šventiniai rūpesčiai. Dovanėlės artimiesiems, virtinė namų ruošos darbų. O ką jau kalbėti apie valandų valandas praleistas virtuvėje…
Pamirškite vargus, su IKI – jūsų šventėms jau pasiruošta! Specialus šventinis patiekalų asortimentas jūsų laukia visose IKI parduotuvėse.

Įvairių skonių kreminiai pyragaičiai Viskas tarsi pasakoje - kuo giliau, tuo skaniau! PAGAMINTA IKI pristato unikalios formos pyragaičius su paslaptimi. Natūralios grietinėlės kremas slepia plono migdolinio biskvito sluoksnio intarpą. Juodojo šokolado kremo pyragaityje ieškokite skoningo vyšnių-kardamono kremo, baltojo šokolado kremas pyragaityje puikiai dera su natūralia abrikosų tyre ir vaisių gabalėliais, o aviečių kremo pyragaityje slepiasi sodraus šokoladinio kremo sluoksnis. Metas geriausiems atradimams!

Morenginis pyragaitis su citrinų skonio kremu ir uogomis Maža tradicinio morengų torto kopija - baltyminis morengų krepšelis, užpildytas citrininiu kremu ir papuoštas šviežiomis uogomis. Tai klasikinis desertas, skirtas tik Jums, lengvas tarsi debesėlis ir grąžinantis nerūpestingos vasaros atsiminimus. Pavergiantis saldumu ir burnoje tirpstančia tekstūra, paįvairintas gaiviu citrinų ir natūralių uogų skoniu.

Tartaletė su spanguolių uogiene ir uogomis Lengvam biskvito pagrindui natūralus spanguolių įdaras suteikia drėgnumo ir savitos tekstūros. Į skonių žaidimą įtraukia grietinėlės ir aviečių kremo burbuliukai. Mėgaukitės uogų skonių įvairove kiekviename kąsnelyje!

Tartaletė su vyšnių ir kardamono žele Ši tartaletė pirmiausia prikausto dėmesį savo išvaizda, o paragavus įtraukia į sodrių skonių sūkurį. Kakavinis pagrindas slepia smagurių pamėgtą vyšnių ir kardamono skonį, kuris visomis spalvomis atsiskleidžia sodriame želė sluoksnyje. Vyšnių ir kardamono duetą išryškina prabangus triufelinis pieninio šokolado ganašas su cukruotomis vyšniomis.

Šokoladinė imbierinė tartaletė su mango ir pasiflorų tyrėmis PAGAMINTA IKI konditeriai vėl stebina! Šokoladas ir imbieras tobulai susijungia natūralios grietinėlės kreme. Šis žavus derinys apgaubia sodrų mango ir pasiflorų tyrių želė sluoksnį. Švelnų vaisių ir šokolado skonį imbieras išryškina, suteikia papildomą akcentą. Leiskite sau atrasti naują skonį!

Vyšnių tortas Saldžiarūgštis vyšnių skonio kremas puikiai dera prie ryškaus kakavinio skonio biskvito. Biskvitas iškeptas be kiaušinių, ypatingą poskonį jam suteikia vanilinis sojų gėrimas.
Šventinę nuotaiką sukuria lengvos cukrinės snaigės, žaismingas nutūpusios ant kakavinio romo skonio glaisto.

Egzotinių vaisių tyrės tortas su imbieru Atraskite prabangią mangų gabaliukų tyrę, skiriančią grietinėlės ir kiaušinių trynių kremą su imbieru paskaninta egzotinių vaisių tyre. Šis tobulas derinys dengia ploną migdolinio biskvito sluoksnį, pagardintą traškia lazdyno riešutų pasta. PAGAMINTA IKI konditeriai maloniai nustebins ir leis atrasti konditerijoje neįprastą imbiero skonį.

Grietinėlės kremo pyragas su vyšnių įdaru Šviesus grietinėlės kremo paviršius slepia sodrų tikrų vyšnių įdarą ir tamsų kakavinį biskvitą. Klasikinį skonių derinį žaismingai sujungia šokolado lašeliai, netikėtai palepinantys šokolado skoniu. Purus grietinėlės kremas, šokoladas ir vyšnios - tai skoniai, nepaliekantys abejingų.

Cinamono skonio keksiukas su glaistu Spalvingi ir žaismingi cinamono keksiukai su įvairiais glaistais nepaliks abejingų nei vaikų, nei jų tėvelių. Žavinga išvaizda ir visada šildantis cinamono skonis yra idealus pasirinkimas šaltiems žiemos vakarams. Nelaukite metų galo ir susikurkite mažą žiemos šventę savo namuose - ji atkeliauja su cinamono aromatu.

Cinamono skonio tortas su abrikosų įdaru Cinamonas - amžinai madingas ir nepakartojamas žiemos švenčių pranašas! Tortas, kuriame persipina grietinėlės kremo, plono biskvito ir traškaus pistacijų kremo sluoksniai, atskleidžia šiltą ir jaukų cinamono skonį. Deserto akcentas - XIX a. Paryžiuje gimęs ganašo receptas: karštoje grietinėlėje tirpintas ir lėtai atvėsintas šokoladas suteikia šiam desertui ypatingo skonio.

Kakavinis keksas "Žvaigždė" Kakavinis keksas su šokolado gabaliukais ir cukruotomis vyšniomis sukuria šventinę nuotaiką akimirksniu. Paprastas, bet užburiantis sodriu kakavos skoniu, kurį papildo cukruotų vyšnių saldumas. Šokolado gabalėliai suteikia žaismingumo ir paįvairina tekstūrą, skoniu konkuruodami su kakava.

Vyniotinis su aguonomis Mielinės tešlos vyniotinis su aguonų įdaru ir cukatomis - klasikinis žiemos pasirinkimas, kuris niekada nepabosta. Mūsų meistrai šiemet paruošė šį vyniotinį dar geresnį - su daug daug įdaro. Išskirtinis aguonų skonis atsiskleidžia tarp plonų tešlos sluoksnių, nes įdaro ir tešlos santykis dabar yra 1:1

Pyragas su cukatais ir plikytu kremu Mielinės tešlos pyragas yra perteptas plikytu kremu ir pagardintas cukruotomis spanguolėmis, cukatomis, cukruotu imbieru ir džiovintais abrikosais. Keptas apvalioje formoje - taip, kaip pyragą kepdavo mama. Su daug džiovintų vaisių (jų kiekis sudaro 24 %) šis pyragas yra žiemiškų desertų klasika.

Duonelė su alyvuogių aliejumi ir spanguolėmis Ilgas rauginimas suteikia šiai kvietinei duonelei ypatingą prieskonį. Alyvuogių aliejus užtikrina išraiškingą tekstūrą, cukruotos spanguolės suteikia žaismingumo savo spalva ir sodriu skoniu.

Duona su kanapių sėklomis Plikyta duona be pridėtinio cukraus yra puikus pasirinkimas kasdienai. Jos sudėtis praturtinta nelukštentų kanapių sėklomis (5 %), kurios suteikia šiai duonai dar daugiau vertės. Saldumą užtikrina plikinys ir agavų sirupas, kuris yra saldesnis už cukrų, bet sveikesnis mūsų organizmui pasirinkimas.

Ruginė duona su daigintais rugiais Plikyta ruginė duona be pridėtinio cukraus, pagardinta daigintais rugiais. Tai puikus pasirinkimas kiekvienai dienai ir sveikesnė alternatyva. Saldumą suteikia plikinys ir agavų sirupas, kuris yra saldesnis už cukrų, bet sveikesnis mūsų organizmui pasirinkimas.

Sviestinės tešlos pyragas „BRIOŠ" Šio pyrago receptas atkeliavo iš gurmaniškosios Prancūzijos. Sviestinė tešla yra ilgai brandinama ir kildinama, kad įgautų ypatingą prieskonį ir tekstūrą. Mielinis pyragas savo sudėtyje pagal geriausias prancūzų virtuvės tradicijas slepia tikrą sviestą, todėl tai kaloringas malonumas. Vis dėlto šio kepinio skonis yra vertas nuodėmės - paragaukite ir suprasite!

Keptos ančių šlaunelės šoninėje Traškioje kvapnios šoninės plutelėje slepiasi švelnaus skonio ančių šlaunelės. Aukso atspalviu jos vilioja paragauti, o trijų rūšių riešutai suteikia švelniai antiena rafinuotumo. PAGAMINTA IKI meistrai paruošė tikrą skonių bombą, kuria nustebinsite ir save, ir savo svečius. Paragaukite ir pajusite gyvenimo laimės skonį!

Kepti ėrienos šonkauliai Panyruoti švelnios ėrienos šonkauliai, kuriuos mūsų meistrai pagardino pistacijomis, yra gardus pasirinkimas ir maža šventė kaskart, kai norite pasilepinti. Švelnų mėsos aromatą praturtina prieskoninės žolelės, kurios švelniai išryškina nuostabų ėrienos skonį.

Kepti kiaulienos kepsneliai su šaltalankiais Minkštą ir sultingą kiaulienos išpjovą paryškina išskirtinis šaltalankių skonis. Šie kepsneliai nustebins net daug visko ragavusius mėsos mėgėjus, nes mūsų meistrai parinko geriausius ingredientus, sukurti puikiam skoniui: garstyčios, prieskoninių žolelių pasta, kadagio uogos ir česnakas. Ir visi ieškojimai tik tam, kad būtų atrastas šis švelnus mėsos skonis!

Lašišų užkandis su mangais „tartaras“ Gurmano vertas užkandis iš lašišos ir mangų. Jūros skoniu dvelkiančią lašišą papildo mangų saldumas ir gaivus padažas, kuriame persipina citrusiniai skoniai. Jei ieškote lengvo ir išskirtinio užkandžio - tai geriausias jūsų pasirinkimas.

Apkepėle su voveraitėmis Tešlos dubenėlį užpildo gardus voveraičių įdaras. Grybų skonį papildo ir sustiprina svogūnas, kiaušiniai ir pistacijų branduoliai. Apkepėlė yra tarsi šviežutėlių voveraičių pintinė, kurią ką tik parsinešėte iš miško, kiekvienas kąsnis nukels atgal į spalvingo rudens atsiminimus.

Marinuotų silkių salotos su voveraitėmis Marinuota sūdyta silkė puikiai dera su voveraitėmis - miško grybai yra klasikinis pasirinkimas. Tačiau šios žaismingos salotos su mažomis geltonkepurėmis voveraitėmis slepia daugiau skonių: jau pažįstamam deriniui naujų spalvų suteikia saldžios razinos ir rūgštokos spanguolės.

Užtepėlė su žuvimi Neleiskite sau ilgėtis jūros skonio - ši užtepėlė atskleidžia jūrinės lydekos švelnumą. Tekstūrą palaiko ir skonį paįvairina gaivus lydytas sūrelis, o pikantiškumo suteikia svogūnas. Džiovintos morkos užtepėlę paįvairina spalvomis. Tepkite ant mėgstamos duonos ir sukurkite gardų užkandį akimirksniu.

Virti aštuonkojų gabaliukai žaliųjų citrinų skonio drebučiuose Egzotiška aštuonkojo išvaizda ir švelnus skonis puikiai dera šiame išskirtiniame delikatese. Švelnaus citrinų skonio drebučiai tirpsta burnoje ir išlaisvina natūralų jūros skonį, tokį lengvą ir švelnų, kad neįmanoma nesimėgauti kiekvienu kąsniu.