Prekių ženklai

ŽIEMOS SKONIAI

PAGAMINTA IKI nauji žiemos skoniai - kviečiame paragauti!

 

Paragaukite naujų PAGAMINTA IKI kulinarų receptų, išradingų konditerių kepinių ir dar neragautų skonių derinių!

IKI konditerijos meistrai – kruopštūs stebukladariai, nuolat besitobulinantys profesionaliose konferencijose, dalyvaujantys pasaulinėse parodose, nuolat besidomintys naujienomis, o svarbiausia, įsiklausantys į Jūsų norus ir poreikius. Mokėjimas įsiklausyti, nesustabdomas noras tobulėti ir neapsakoma meilė maistui padeda IKI meistrams sukurti tikrus stebuklus ir pripildyti Jūsų šventes neišdildomais gastronominiais įspūdžiais!

Taigi, vaišės paruoštos, belieka pasikviesti svečių! 

Plikyta duona su sėklomis Ši duona dar vienas įrodymas, kad kasdieniški dalykai gali būti ypatingi. Šviesi, tarsi sėklomis apsnigusi, medumi praturtinta duona yra ne tik gardesnis, bet ir sveikesnis pasirinkimas. O mūsų klientai visada renkasi tik tai, kas geriausia.

Duonelė su kvietiniais viso grūdo miltais ir rūgpieniu Mes mėgstame tobulinti. Šviesią, pilno grūdo duonelę, kuriai atrodo jau netrūksta nieko, praturtinome rūgpieniu ir dabar ji tiesiog idealiai minkšta bei puri. Dabar jai trūksta tik vietos ant jūsų stalo!

Šokoladinis keksiukas Keksiukai patinka daug kam. O šokoladiniai keksiukai patinka visiems. Minkšti, švieži ir kvepiantys, kaip tik tokio dydžio kad pasimėgautum, bet ne persivalgytum. Mes už mažus malonumus, nes iš jų susideda dideli.

Pilnagrūdė duonelė Tokio sveikumo duonos jūs dar neregėjote. Čia rasite viską, ką rekomenduoja sveikos mitybos specialistai - nuo avižinių dribsnių, grūdų ar medaus iki moliūgo bei sezamo sėklų. Ši duona ne veltui vadinama pilnagrūde, ji tiesiog sutverta pilnaverčiam gyvenimui.

Vyniotinis su aguonomis Kol už lango tirps tikros snaigės, tegu burnoje tirpsta šis puikus cukrinėmis snaigėmis puoštas vyniotinis. Lietuviškos tešlos, aguonų įdaro ir šokoladinio glaisto derinys nepaliks abejingų. Juk skonio receptoriams irgi reikalingos šventės ar ne?

Keksas su aguonomis Skanios tradicijos išlieka per amžius. Juk kasmet artinantis šaltesniam sezonui taip norisi atsiriekti minkšto, kvepiančio kekso riekę prie kavos ar arbatos. Ypač kai jo įdarui nepagailėta aguonų, o paviršių puošia cukraus pūga.

Sluoksniuota bandelė su cinamono įdaru Mes jas žinome ir mėgstame jau nuo mokyklos laikų. Šviežia sluoksniuotos tešlos bandelė su cinamonu ir cukraus sirupu kvepia jaukumu ir primena vaikystę. O kas gali būti gardžiau už gerą skonį kartu su mielais prisiminimais.

Riešutinis pyragaitis Lengvas ir traškus pyragaitis pasižymintis įvairių riešutų natomis puikus įrodymas, kad derlius šiemet buvo puikus. Trapi tešla puikiai dera su graikiniais riešutais, o migdolų aromatas akimirksniu sukuria šventinę nuotaiką.

Kriaušinė tartaletė Kai trapų migdolinį biskvitą papildo pistacijų pasta ir kriaušės su karamele gaunasi kažkas ypatingo. Iš ties prašmatnus desertas mėgstantiems saldų gyvenimą.

Pyragaitis „Šokoladinė vyšnia“ Kai kažkas dera tobulai, tai tampa klasika. Todėl sodraus šokolado bei šviežios grietinėlės kremo derinys jau seniai pripažintas visur, kur tik yra civilizacija. Šaldyta vyšnia ir elegantiškas traškus akcentas tik pabrėžia šio deserto rafinuotą charakterį.

Pyragaitis „Avietinis bučinys“ Ingredientai kalba patys už save. Avietės migdoliniame biskvite jau skamba gerai, o kur dar pagrindinis akcentas – šokoladinis kremas, kuris suteikia skanėstui klasikinės prabangos ir nepakartojamo skonio.

Pyragas „Tyli naktis“ Ar prisimenate Kalėdų skonį? Kai širdyje gera ir ramu, o namie jauku ir kvepia pyragais. Būtent tokiais, kokius kepame mes. Baltas ir purus kaip sniegas biskvitas su šviežios grietinėlės kremu tiesiog tirpsta burnoje, o viduje slypintis cinamono, kardamono ir apelsinų cukatų įdaras tarsi saldžiausias šventinis pažadas. Skanių Kalėdų!

Pyragas su varške ir aguonomis „Sapnas“ Klasika, kuriai nėra abejingų. Trapios tešlos pagrindas taip puikiai sutaria su puriu varškės kremu, kad šiai skonio idilei regis nieko netrūksta. Nebent puikaus slyvų ir aguonų įdaro, kuris pyragą paverčia nepamirštamu. Prižadame - jūs sapnuosite šį pyragą.

Morenginis tortas su riešutais Tortas, kuris yra šventės sinonimas. Lengvas, saldus, šviežias ir visiems patinka. Morenginiai lakštai pertepti belgiško šokolado kremu iš tikro sviesto, pagardinti džiovintomis spanguolėmis ir lazdyno riešutais. Tikra klasika su cinkeliu. Taip kaip mes ir mėgstame.

Gietinėlės kremo tortas „Pasaka“ Šis tortų karalius paliks įspūdį mėgstantiems pasilepinti. Purus kakavinis biskvitas su šviežios grietinėlės kremu nustebins subtiliu bergamotės prieskoniu, kuriam antrina juodojo šokolado kremas su raudonųjų serbentų rūgštele. Taip būna tik pasakose.

Avinžirnių miltų biskvito tortas (be laktozės) Netikėti deriniai sukuria konditerijos šedevrus. Šis gardus ir sveikas tortas patiks mokantiems derinti malonumą su nauda. Lengvas avinžirnių miltų biskvitas su šviežia grietinėle ir mandarinų tyrės žele pažadins jūsų skonio receptorius, o šaldytos avietės ir mangai pradžiugins juos netikėtais, gaiviais pojūčiais. Ir visa tai beveik be kalorijų ir visiškai be laktozės. Švęsti galima ir sveikai!

Pistacijų kremo tortas „Fėjų sapnas“ Taip atrodo tobulai subalansuotas skonis. Visi komponentai, pradedant kakaviniu biskvitu, grietinėlės kremu su pistacijomis ir baigiant juodojo belgiško šokolado kremu čia dera lyg sustyguotas orkestras, kurio skonio kompozicija skamba lyg subtili melodija.

Sumuštinis su avokadais, sūriu ir špinatais Kai norisi greitai ir sveikai užkąsti čiupkite mūsų gardžiuosius sumuštinius su špinatais, virtais kiaušiniais ir avokadais. Šviežutėlė duona dar kvepia krosnimi, o liofilizuoti krapai ir citrinų sultys ne tik puošia, bet ir sudėlioja skonio akcentus ten kur reikia. Imkite iš karto du, nes vieno tikrai neužteks.

Troškintos kepenėlės su bulvių koše Gardu iki paskutinio kąsnio. Puri bulvių košė ir padaže troškintos viščiukų kepenėlės su svogūnais bei garstyčiomis. Šis pikantiškas, sotus ir maistingas patiekalas gali būti drąsiai įtrauktas į išrankiausių valgytojų meniu.

Žuvies apkepėlė Menkės filė gali tapti išties prašmatniais pietumis, kai ji derinama su ryžiais, šparaginėmis pupelėmis, žirnių ankštimis bei morkomis. Užkepta tikrame svieste su fermentiniu sūriu ji įgauna ypatingo skonio ir atrodo tiesiog fantastiškai.

„Cezario“ salotos su vištiena Kas gali būti geriau už salotas su vištienos filė, traškiomis salotomis ir skrebučiais? Tik salotos kurias su meile ir išmanymu kažkas paruošė už jus. IKI ruošiamos salotos visada pasižymi ypatingu šviežumu bei puikiu skoniu, mūsų „Cezaris“, žinoma, taip pat ne išimtis. Vien firminis padažas ko vertas.

Lydekų kepsniai su daržovėmis Švieži jūros lydekos filė maltiniai su daržovėmis idealiai tiks pietums. Kartu su šparaginėmis pupelėmis, paprikomis, pievagrybiais ir liofilizuotais bazilikais lydeka jaučiasi tarsi savo stichijoje, o šiek tiek česnako, morkų bei svogūnų suteikia skoniui išraiškingumo.

Pyragas su vištiena Jis tiesiog tirpsta burnoje ir lėkštėje. Purus ir šviežias, įdarytas viščiukų šlaunelių mėsa ir kepenėlėmis, pagardintas pievagrybiais, česnakais pyragas ne tik papuoš jūsų stalą, bet ir gerokai palepins skonio receptorius. Svogūnai, petražolės ir sezamai suteikia pyragui išskirtinį skonį.

Kiaulienos kepsnys su kumpiu ir kmynais Geriausios kokybės kiaulienos nugarinė užkepta fermentiniu sūriu, pagardinta česnakais, kmynais, virtais kiaušiniais, kumpiu bei sūrio padažu. Dar viena proga apsilaižyti pirštus. Mėgstantys pavalgyti rimčiau įvertins šį patiekalą.

Drebučiai su vištiena Kaip mes tai darome? Imame gardžiausius vištienos filė gabalėlius, morkų, kukurūzų ir užpilame subtilaus skonio drebučiais. Puošiame liofilizuotomis petražolėmis nes jose gausu vitaminų. Lengvas ir skanus užkandis paruoštas. Ragaukite ir mėgaukitės lengvu, bet pilnaverčiu užkandžiu.

Drebučiai su liežuviu Užpiltinė mėgstantiems delikatesus. Virtas kiaulienos liežuvis kartu su žirneliais ir morkomis panardintas drebučiuose, visa tai pagardinta prieskoniais ir papuošta liofilizuotomis petražolėmis.
Tiesiog gurmaniška klasika, kuriai sunku atsispirti.