Prekių ženklai

ŽIEMOS SKONIAI

PAGAMINTA IKI nauji žiemos skoniai - kviečiame paragauti!

Visai nesvarbu, koks oras už lango – PAGAMINTA IKI  virtuvėje jau sninga naujais skoniais. Šį sezoną paruošėme jums įspūdingų gaminių: nuo tradicinių patiekalų ir namais kvepiančios duonos iki išradingų garnyrų ir ypatingų desertų žiemos švenčių stalui. Sočios vaišės paruoštos, tad belieka pasikviesti svečių.

Gardžių švenčių!

Grietinėlės ir kefyro kremo tortas su juodųjų serbentų putėsiais Iškepkite migdolinį biskvitą, pertepkite jį grietinėlės ir kefyro kremu, dar pridėkite citrinų tyrės ir juodųjų serbentų putėsių... Arba tiesiog mėgaukitės, nes šį nuostabaus skonio tortą jau pagaminome už jus.

Morenginis tortas su cukruotais vaisiais Tik pažiūrėkite, kaip dailiai lengvo ir puraus morengo pusnyje kartu su sviestiniu grietinėlės skonio kremu pūpso gražuolės šilauogės ir cukruoti vaisiai. O dar geriau – paragaukite.

Kefyro kremo tortas su persikais Ant šviesaus biskvito puikuojasi storas sluoksnis gardaus grietinės ir kefyro kremo su citrinų tyre, o dar aukščiau – dailiai sugulusios konservuotų persikų puselės.

Kefyro kremo pyragas su aguonomis Tobulai žiemiškas skonis balto grietinės ir kefyro kremo patale: žavintis paprastumu, kvepiantis citrinomis, pagardintas žemės riešutų trupiniais ir aguonomis.

Šokoladinio kremo pyragaitis su vyšniomis Saldi pagunda šokolado gerbėjams – kakavinis kankorėžis, pagardintas traškiu migdolų sluoksniu ir lengvu juodojo šokolado kremu su grietinėle.

Grietinėlės kremo pyragaitis su avietėmis Mėgstantiems staigmenas – lengvas grietinėlės kremo kankorėžis su viduje pasislėpusia aviete ir traškus migdolų sluoksnis ant migdolinio biskvito.

Prancūziškas varškės pyragas Pasimėgaukite konditerijos klasika iš prancūzų virtuvės: trapios tešlos pagrindas su obuolių džemu, kakavinis biskvitas ir purus varškės kremas, pasipuošęs mandarinų skiltelėmis.

Kalėdiniai sausainiai Kokia gi žiema be šių Kalėdomis kvepiančių gražuolių? Paskaninti natūraliu medumi ir prieskoniais: cinamonu, kalendromis, gvazdikėliais, anyžiais, muskatais, kardamonu ir vanile.

Kūčiukai Kūčiukai – neatsiejamas Kūčių vakarienės patiekalas. Maži mielinės tešlos rutuliukai pilni aguonų ir trupučio cukraus gaminami laikantis tradicinių receptų.

Bulvių ir silkių salotos Klasikinis bulvių ir silkės duetas naujai – su šparaginėmis pupelėmis, žirneliais ir cukinijomis. O kad ragaujant būtų dar įdomiau, papildomo skonio suteikia prieskoniai: grūdėtosios garstyčios, bazilikai ir porai.

Salotos su rūkyta žuvimi ir kepta duona Visa skonių puokštė vienoje lėkštėje: raudonosios pupelės, konservuoti kukurūzai, karštai rūkyta skumbrė, porai ir pekininis kopūstas su majonezu. Ir, žinoma, traškūs duonos skrebučiai.

Keptas netikras vištienos zuikis su kukurūzais Daugelio mėgstamas „netikras zuikis“ ir šįkart kiek netikėtas jo receptas: pagamintas iš maltos vištienos, su konservuotomis morkomis ir kukurūzais.

Keptas vištienos kepsnelis su grybų įdaru Gardus kąsnelis jūsų pietums – kepti maltos vištienos filė kepsneliai, kurių viduje puikuojasi nuostabaus skonio pievagrybių įdaras.

Keptos įdarytos vištienos blauzdelės Vienas iš klasikinių būdų patiekti vištieną ir maloniai netikėtas skonis, kurio suteikia saulėgrąžos, razinos bei česnakai.

Keptas menkių vyniotinis Kai norisi papuošti švenčių stalą ir patiekti žuvį naujai – rinkitės rudagalvių menkių filė vyniotinį, kvepiantį petražolėmis ir krapais.

Silkių salotos su avokadais Žuvis, avokadai ir kiaušiniai – neišskiriama trijulė. Dar šiek tiek raudonųjų svogūnų, džiovintų obuolių bei lengvo jogurtinio avokadų padažo, ir turime salotas, kurioms neįmanoma atsispirti.

Makaronų salotos su daržovėmis ir pievagrybiais Jei nuo pirmadienio pasiryžote valgyti daugiau daržovių, išbandykite gardų šparaginių pupelių, žirnelių, cukinijų, konservuotų pievagrybių ir vyšninių pomidorų derinį su „Pennette“ makaronais.

Marinuotos alyvuogės su česnakais ir medumi Juodosios alyvuogės – puikaus skonio pikantiškas užkandis, gimęs rapsų aliejaus, „Moscatel“ acto, medaus ir citrinų sulčių marinate su petražolėmis bei česnakais.

Marinuotos daržovės Spalvingas cukinijų bei geltonųjų ir raudonųjų paprikų garnyras tiks prie įvairių patiekalų: švelni obuolių acto rūgštelė suteiks išskirtinio skonio keptai mėsai, ryžiams ar makaronams.

Vyniotinis su aguonomis Mielinės-kvietinės tešlos vyniotinis, gausiai įdarytas aguonomis, bus tikra švenčių stalo puošmena. Aplietas juodojo šokolado skonio glaistu ir dailiai apsnigtas cukrinėmis snaigėmis.

Šventinis keksas Ypatingas sodraus skonio keksas sužavės ne tik išvaizda. Po cukraus pudros sniegu laukia puri kvietinė tešla, džiovintos datulės, papajų kubeliai ir romo aromatas.

Keksas su aguonomis Mes tikime, kad laimė slypi paprastuose dalykuose. Paprastas ir neįmantrus, tačiau nepaprastai gardus keksas su aguonomis – vienas iš jų.

Kalėdinis keksas „Stollen“ Kai norisi šiek tiek egzotikos ar ko nors naujo ant desertų stalo, įprastą pyragą iškeiskite į citrinomis kvepiantį keksą su džiovintomis papajomis ir cukruotais apelsinais.

Prancūziškas batonas su burokėliais Linkime daugiau skonio ir spalvų ruošiant pusryčius arba sumuštinius! Paragaukite ir patys įsitikinkite, kaip gardžiai klasikinis prancūziškas batonas dera su lietuviškais burokėliais.

Šviesi duona su kvietiniais visų grūdo dalių miltais Senųjų tradicijų įkvėpta šviesi duona, kurioje nepridėta cukrų, gimsta, maišant kvietinius visų grūdo dalių miltus su kietųjų kviečių raugu bei mielėmis.

Tamsi duona su ruginiais visų grūdo dalių miltais Iš kvietinių ir visų grūdo dalių ruginių miltų, raugo bei salyklo ekstrakto iškepta duona kvepia kmynais, namais ir senosiomis kepėjų tradicijomis. Gardu ir nepridėta cukrų.