Receptai

Aštri barbekiu vištiena

(3)
20 min.

Taip iškepta vištos krūtinėlė bus labai sultinga, aromatinga ir skaniai aštri. Puikus pasirinkimas vasaros vakarėliams. Paruošiama greitai, taip pat greitai bus ir suskanauta iki paskutinio kąsnelio.

  1. Dubenyje sumaišykite paprikos miltelius, česnakų granules, druską ir Kajeno paprikas.

  2. Krūtinėles padalinkite į keturias dalis ir gerai apvoliokite prieskonių mišinyje.

  3. Kepkite ant grotelių virš įkaitusių žarijų apie 8 min. kartkartėmis apversdami.

  4. Patepkite (naudokite rozmarinų šluotelę) barbekiu padažu ir kepkite dar apie minutę.

  5. Patiekite su barbekiu padažu.

Porcijų skaičius:
  • Malti saldžiosios paprikos milteliai
    1.5 v. š.
  • Česnakų granulės
    0.5 a. š.
  • Druska
    0.75 a. š.
  • Kajeno paprikos
    0.5 a. š.
  • Barbekiu padažas
    0.75 stikl.
  • Vištienos krūtinėlės (be kaulų)
    2 vnt.

Paruošimas

  1. Dubenyje sumaišykite paprikos miltelius, česnakų granules, druską ir Kajeno paprikas.

  2. Krūtinėles padalinkite į keturias dalis ir gerai apvoliokite prieskonių mišinyje.

  3. Kepkite ant grotelių virš įkaitusių žarijų apie 8 min. kartkartėmis apversdami.

  4. Patepkite (naudokite rozmarinų šluotelę) barbekiu padažu ir kepkite dar apie minutę.

  5. Patiekite su barbekiu padažu.

Porcijų skaičius:

Ingredientai

  • Malti saldžiosios paprikos milteliai
    1.5 v. š.
  • Česnakų granulės
    0.5 a. š.
  • Druska
    0.75 a. š.
  • Kajeno paprikos
    0.5 a. š.
  • Barbekiu padažas
    0.75 stikl.
  • Vištienos krūtinėlės (be kaulų)
    2 vnt.