Receptai

Lašiša su traškiomis sėklomis

(4)
20 min.

Kepti žuvį miltuose ar džiūvėsėliuose – įprasta ir nebeįdomu? Štai naujas derinys gurmanams – traški agavų sirupo ir sėklų mišinio plutelė.

  1. Lašišos filė padalinkite į dvi porcijas, vos vos pasūdykite, pagardinkite pipirais.
  2. Lašišos gabalėlius oda žemyn dėkite į skardą, gabalėlių viršų ištepkite agavų sirupu.
  3. Ant sirupo gausiai dėkite sėklų, prispauskite jas prie žuvies, kad geriau prikibtų.
  4. Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10–15 min. Patiekite su IKI DERLIUS sultenių salotomis
Porcijų skaičius:
  • Lašišos filė
    280 g
  • Agavų sirupas
    2 v. š.
  • Sėklų mišinys
    3 v. š.
  • Druska
  • Pipirai

Paruošimas

  1. Lašišos filė padalinkite į dvi porcijas, vos vos pasūdykite, pagardinkite pipirais.
  2. Lašišos gabalėlius oda žemyn dėkite į skardą, gabalėlių viršų ištepkite agavų sirupu.
  3. Ant sirupo gausiai dėkite sėklų, prispauskite jas prie žuvies, kad geriau prikibtų.
  4. Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10–15 min. Patiekite su IKI DERLIUS sultenių salotomis
Porcijų skaičius:

Ingredientai

  • Lašišos filė
    280 g
  • Agavų sirupas
    2 v. š.
  • Sėklų mišinys
    3 v. š.
  • Druska
  • Pipirai