Spagečiai su CARBONARA padažu

Spagečiai su CARBONARA padažu
  1. Kiaušinių trynius atskirkite nuo baltymų. Į išplaktus trynius įtarkuokite sūrio ir gerai sumaišykite.
  2. Spagečius išvirkite pasūdytame vandenyje. Nepervirkite, jie turi būti standūs.
  3. Į keptuvę įpilkite šaukštą alyvuogių aliejaus. Suberkite kubeliais pjaustytą šoninę, ten pat įmeskite ir česnako skiltelę. Kai šoninė paskrus, česnako skiltelę išimkite.
  4. Iš puodo, kuriame virė spagečiai, pasisemkite puodelį nuoviro. Atidėkite į šalį, o spagečius nukoškite ir gerai nuvarvinkite.
  5. Spagečius sukrėskite į keptuvę su šonine. Išmaišykite ir nukelkite nuo ugnies. Šliūkštelėkite šiek tiek atidėto nuoviro į kiaušinių plakinį, gerai sumaišykite ir pilkite į keptuvę su makaronais. Keptuvės turinys neturi būti per karštas, kad kiaušinių nesutrauktų. Maišykite, jei reikia, įpilkite dar nuoviro. Makaronų padažas turi būti glotnus ir kreminis.
  6. Patiekite su tarkuotu parmezanu.