Receptai

Uogų ir melionų ledai

(3)
5 min.

Paprasčiau nebūna – sutrinkite melioną arba arbūzą, įberkite šiek tiek šviežių uogų ir visa tai sušaldę gausite natūralius, gaivius ir puikiai karštą dieną vėsinančius ledus. Jei norisi saldžiau, pilkite daugiau sirupo arba gardinkite medumi.

  1. Elektriniu smulkintuvu sutrinkite meliono minkštimą, braškes ir agavų sirupą iki vientisos masės.
  2. Kiekvieną ledų formelę pripildykite uogų ir įpilkite melionų tyrės.
  3. Šaldykite pernakt kameroje.
Porcijų skaičius:
  • Melionų minkštimas
    3 stikl.
  • Braškės
    7 vnt.
  • Agavų sirupas
    2 v. š.
  • Įvairios uogos
    1 stikl.

Paruošimas

  1. Elektriniu smulkintuvu sutrinkite meliono minkštimą, braškes ir agavų sirupą iki vientisos masės.
  2. Kiekvieną ledų formelę pripildykite uogų ir įpilkite melionų tyrės.
  3. Šaldykite pernakt kameroje.
Porcijų skaičius:

Ingredientai

  • Melionų minkštimas
    3 stikl.
  • Braškės
    7 vnt.
  • Agavų sirupas
    2 v. š.
  • Įvairios uogos
    1 stikl.